Veelgestelde vragen

 

Wat kost een consult?

Het eerste consult kost €90,00. Hierbij krijgt u een intake, het eerste gesprek en een korte samenvatting van ons gesprk per mail.
Een herhalings- of vervolgconsult kost €45,00 per half uur. Dat is inclusief een kort verslag van het spreekuurgesprek.

Het uurtarief is €75,00.

Als het een uitgebreid consult per mail of telefonisch via Skype of een andere manier bijvoorbeeld FaceTime is zijn de kosten gelijk.

Betreft het een korte vraag telefonisch of een korte vraag per mail is dat in principe service. Indien er uitgebreide vragen worden gesteld of de behandeling ook gedeeltelijk online of per mail verloopt worden kosten in rekening gebracht. De kosten bedragen dan €22,50 per mail of per telefonisch consult.

Wordt een consult door mijn verzekering vergoed?

Afhankelijk van uw verzekeringspolis worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed. Dat kan zowel via de zorggroep, via de basisverzekering of via de aanvullende verzekering (alternatieve zorg).
Op het moment dat u gebruik wilt maken van een basisverzekering, gaat dat ten laste van het eigen risico.
Afhankelijk van uw polisvoorwaarden kan de factuur ook geheel of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering (orthomoleculaire therapie) worden vergoed. Via uw verzekeringsvoorwaarden kunt u zelf nazoeken wat voor uw persoonlijke situatie van toepassing is.

Voor de praktijk in Goes geldt: 
De kosten worden vergoed vanuit de basisverzekering (ten laste van het eigen risico). In de polisvoorwaarden kunt u nalezen wat het voor u betekent.

Hoe werken declaraties via de Zorggroep?

Het kan ook zijn dat u via de zorggroep bij de diëtist bent terechtgekomen. De kosten worden dan rechtstreeks aan de Zorggroep gedeclareerd.

Hoe ziet het behandeltraject uit?

Wij vragen u in het begin een intakelijst in te vullen. Daarna komt u bij ons op spreekuur een maken wij een complete analyse van uw probleemsituatie. Daarna volgen eventueel verdere onderzoeken. Afsluitend geven wij u advies en bepalen wij samen met u het verder behandeltraject. Klik hier om meer over onze behandelwijze te lezen.

Heeft uw een andere vraag aan ons?

Neem contact met ons op