Covid-19

Inmiddels is Covid-19 iets waar velen van ons direct of indirect mee te maken hebben.

Expertise rondom Covid-19

De expertise rondom Covid is de laatste periode enorm toegenomen, ook als bedrijf hebben wij meerdere opleidingen gevolgd en veel literatuur doorgenomen om u zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien.

Preventief zijn er een aantal mogelijkheden zoals het immuunsysteem extra ondersteunen m.b.v. vitamine D, zink en vitamine C.

Naast vitamine C, D en zink zijn er nog meer mogelijkheden in de vorm van specifieke antioxidanten., zoals resveratrol en quercetine.

Sommige paddenstoelen hebben een specifiek anti-viraal, immuniteitsbevorderend effect.  Maar zeker indien er sprake is (of is geweest) van herpes infecties (zoals koortslippen of herpes op de geslachtsorganen), doorgemaakte ziekte van Pfeiffer,  maar ook bij HPV/CMV is het zeer nuttig om preventief gebruik te maken van Coriolus of van Ganoderma en Coriolus. Wij kunnen u nader informeren over verkrijgbaarheid en dosering.

Gezonde leefstijl

Last but not least is een gezonde leefstijl (voeding, supplementen, goed slapen, voldoende inspanning en ontspanning, stress reduceren) de belangrijkste basis om het lichaam zo gezond mogelijk te houden.

Inmiddels blijkt uit het onderzoek dat het grootste deel van de patiënten die op de intensive care belanden overgewicht hebben, belast zijn met diabetes en/of hoge bloeddruk of andere gezondheidsproblemen hebben.

Werk aan een beter gezondheid en beperk de ziekte-last!

Als u Covid 19 heeft doorgemaakt, hebben we inmiddels de ervaring dat mensen langdurig last hebben van uiteenlopende klachten en vaak moeizaam herstellen.

Door uw lichaam optimaal van de juiste voedingsstoffen te voorzien en specifieke supplementen in te zetten die het herstel van uw lichaam bevorderen, kunt u meer kracht en gezondheid toevoegen en dus een betere fitheid bereiken.

Op dit front hebben we al vele mooie resultaten in de praktijk gezien.

Vragen

Als u vragen heeft over preventie of behandeling voor tijdens en na een Covid-19 besmetting dan bent u aan het juiste adres. Uiteraard is het ook mogelijk om een van advies te voorzien door middel van een consult op locatie of een video consult.